Cea mai frumoasă frunză de filodendron este a mea!

Nu știu voi cum sunteți dar eu, în ultima vreme, îmi ghidez noile achiziții în primul rând după o finalitate practică. Nici nu sunt ele multe, strictul necesar în toate direcțiile. Plus că, din zona de handmade nu prea fac achiziții pentru că spun de fiecare dată că aș putea să îmi fac singură ceva de genul. Dar... anul trecut atunci când am văzut minunăția de mai sus pe pagina Becheruart, m-am îndrăgostit iremediabil și n-a mai contat nici finalitatea practică, nici faptul că nu se asortează cu nimic din sufragerie, nici că nu am unde să o expun (deocamdată), nici că nu vreau să o expun, să nu dea, Doamne ferește, Maia peste ea! Pur și simplu, trebuia să o am!
Le-am scris imediat și de atunci corespondam, nu s-au aliniat astrele astfel încât să pot cumpăra două înainte de Crăciun (unul dintre platouri voiam să îl fac cadou bunicii Maiei), lotul precedent nu a rezistat arderii, așa că am așteptat... și am așteptat! 
Acum o lună mi-au scris, urmau să ajungă la Creative Buzz și voiau să vadă dacă mai vreau frunza de filodendron. Cu siguranță o voiam, ieri, după serviciu, am fost să o iau și... tadaaaa, o vedeți mai jos, în funcție de cum bate lumina își schimbă culorile, am fotografiat-o și de la stânga, și de la dreapta, e minunată! Are aproximativ 35 cm în diametru să spunem, că ar putea fi încadrată într-un cerc.
Ieri, cu ea în sacoșă, în Piața Huet, aveam un zâmbet lățit pe toată fața, m-am lăudat cu ea celor doi expozanți pe care îi știam: Cătălin, de la 1001 Craftings și Carmen, de la Sus inima! S-au bucurat de bucuria mea (știți aia cu: Bucură-te cum s-a bucurat Bucuroaia de bucuria lui Bucurel când a venit Bucurel bucuros de la București...), mai mult Cătălin, care părea să îmi înțeleagă pasiunea pentru ceva atât de mirabolant, făcut de mână.
Tot de la ei am plecat și cu o broșă cu pisică și doi clopoței cu libelule, îl vedeți mai jos pe unul dintre ei, atârnat în nuc, Maia clopoțește de zor la el. 
Pe cei de la Becheruart Ceramică Decorativă (plus alți minunați meșteri) îi găsiți până duminică în Piața Huet, la Creative Buzz, din ce am tras cu ochiul în timp ce mă grăbeam spre și dinspre destinația mea, sunt lucruri foarte frumoase la târg.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena