Când te mobilizezi pe ultima sută de metri să mergi la teatru


Bifasem  la un moment dat pe fb că aș fi interesată de spectacolul de mai sus. Mi-a adus aminte vineri, pe la orele 18 și un pic, cum că ar începe la orele 19. M-am mai uitat o dată peste descriere, fotografia de promovare semăna prea tare (în opinia mea) cu clipul de mai jos, care îmi place foarte, așa că, m-am hotărât în doi timpi și trei mișcări să merg. Mișcările fiind: căutat bilete pe iabilet, mai erau trei, toate la lojă, am ales cel care părea mai rezonabil ca amplasare, știu că de la lojile din sala Thalia, nu se vede nemaipomenit, cumpărat unul, orele erau 18:14 când am intrat la duș, am aruncat niște haine pe mine și am țâșnit către stația de autobuz, aveam autobuzul la 18:33. Cu Radu, care mă anunța din când în când câte minute mai avem până îl pierdem (el mergea la cumpărături la Lidl). Puteți admira aici eficiența mea cazonă în a fi gata.
Spectacolul a fost super fain, o comedie de situație, limbaj, extrem de reușită, după textul lui Mikhail Nikolayevich Zadornov, dacă mai vine prin Sibiu, n-o ratați! Mie mi-a plăcut cel mai mult de Ana Odagiu, a interpretat perfect rolul amantei tinere și prostuțe. Unde mai pui că atunci când și-a dat jos pardesiul și a rămas în rochița mini cu Mickey Mouse, trei sferturi din audiența masculină și jumătate din cea feminină (aproximare subiectivă), și-a ținut respirația: are niște picioare frumoase... lungi, cu tocurile înalte arăta nemaipomenit. Dincolo de cât de sexi era protagonista, am râs cum n-am mai făcut-o de multă vreme!
Adus de același Rotari Entartainment este programat un alt spectacol, în data de 15 februarie, Cum se face, sună la fel de interesant, sper să îmi aduc aminte să iau bilet mai din vreme.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena