Alte ştiri pe scurt

- Se pare că Dz are o mare reticenţă la graficele meteo anunţate. Cu toate că ANM stabilise un cod galben de vijelie şi vînt puternic pînă ieri la orele 20:00, astăzi suflă de mi-a părut rău că n-aveam umbrela de Mary Poppins cu mine! Cred că şi ciorile rezidente au aceeaşi părere de rău, le priveam cum planează zburătăcite de vînt ceva de genul: Casă, casă, casă, hiu, am trecut de ea! Stîlp, stîlp, stîlp, uraaa, l-am ratat şi pe ăsta!!!
- Propun includerea în nomenclatorul denumirilor de marcă intrate în folclor pe post de produs (gen Xerox, Adidas, Rama, etc.) a articolului "cîrnaţul de vineri". Din nefericire, nu există date privind universalitatea termenului dar eu îl folosesc pentru a denumi produsul super bun pe care îl găsesc "La Ilie", magazinul sătesc de la mine de pe uliţă. Pentru că vine doar în zilele de vineri, şi-a cîştigat acest nume. Zici că e produs de contrabandă, reuşeşte constant să îmi eludeze vigilenţa şi nu-l mai găsesc, exclus să mai dau duminică sau luni peste "cîrnaţul de vineri". Atunci cînd îndrăznesc să întreb şi în alte zile despre el, sînt privită cu o milă imensă... În mod cu totul excepţional, de Crăciun, au adus un lot suplimentar, într-o zi de marţi. De atunci nu l-am mai prins, în concluzie astăzi, că am reuşit să îl am din nou în frigiderul proprietate personală, am ţinut să marchez momentul! (sursa foto)
- Cred că ar fi trebuit să am minim trei ştiri dar nu îmi vine nimic spontan, mai puţin faptul că presimt o perioadă roz... i-am dat o tentă uniformă în respectiva culoare tricoului meu alb cu Hello Kitty (e drept că acum că e uscat, e mai puţin evidentă decît pe el ud) şi am virat în roz şi culoarea tradiţionalei ciorbe de legume, că mi-a sclipit mintea să adaug şi puţină varză roşie la cantitatea impresionantă de legume aruncată în oală!

Comentarii

  1. Multumesc pt stiri, am sa o informez pe mama mea ca nu e chiar asa stralucita vreme in Ro. Ma tot abureste ca ea vrea acasa ca la noi e (prea) iarna! Hm.. Iar de o sapt e super placut, senin si soare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lilişor, soare a fost şi la noi ieri şi azi şi s-a încălzit vremea, dar bătea un vîîînt! Eu cred că mamei tale îi este doar dor de casă! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi am mancat azi carnati! Propun sa transformam carnatul intr-un must care sa anunte in miros de afumatura mult asteptatul week-end! Sa ma ierte cei care tin post sau si mai bine, sa ma ignore!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Dar din dar

Despre Căsuța plimbăreață, minimalism și puțin despre mine