Sînt o tipă fidelă...

... așa că voi rezista tentației obiectului dătător de super-senzații din imaginea alăturată și nu îl voi trăda pe Alin, maseurul meu de ani de zile! Nu că bugetul meu ar avea disponibili 3999,90 lei (știți voi prețurile cu multe cifre de 9, să pară că ar fi mai mici) pentru scaunul cu 3 programe de masaj și mișcări surpriză!
Că tot eram căzută în cap după turele prin mai multe raioane cu casnice, electrice, electro-casnice, etc., am zis să încerc și eu scaunul minune, soțul prietenei mele părea încîntat de rezultate. Și am stat și am stat... și în jur se discuta despre aer condiționat și aspiratoare și alte alea și eu nimic... savuram masajul. Oricum, o dată pornit, aveam picioarele imobilizate acolo, bineînțeles cu masaj și la gambe, așteptam să se termine programul. Tîrziu mi-a dat prin cap să întreb cînd va fi asta și cică trebuia să îl opresc singură... nu m-am gîndit să verific setul de butoane! Nu că mă plîng de durata masajului, trebuie să îmi mai organizez o excursie tematică la Domo.
Scaunul respectiv se pare că este super-vedetă acolo, în ciuda prețului, responsabilul de raion zicea că au vîndut cinci în șase luni, ultimul luat de un nene cadou la aniversarea soției în vîrstă de 60 de ani. Dacă simțiți nevoia să îmi faceți un cadou de genul, se poate și la vîrsta mea, nu e obligatoriu să mai așteptăm!

Comentarii

  1. din cauza bratarilor am crezut ca erai prinsa si de maini :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Matusa mea are unul acasa! Nebunieeee, iti zic si io! Ea o dat 1000 usd si l-a adus din China. Oricum ea il lauda, eu imi fac masajul.
    Imi fac intotdeauna ceva de lucru pe la ea, ca sa ma pot masa o oraaaa pe scaunul ala!
    Il ador! Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Love it! Parcă văd că și eu îmi voi face de lucru prin zonă pe viitor! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai mai un filtru de cafea, mai un fier de calcat si iaca-ta cum se va duce fielitatea pe apa sambetei..

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm... cînd mergem? Să intru în modul zen! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevaratul Zen este sa devii Zen fara sustineri din astea, capitalist-consumeriste, nu? :P Cel putin asa-mi zic eu cand nu-mi permit ceva. Pe principiul vulpii ce nu ajunge la strugurasi, da' nici nu vrea sa se salte un pic :) .

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevărul este că dacă aș fi pus într-o pușculiță banii pe care îi dau de ani de zile pe masajul săptămînal, aș fi reușit să îmi permit scaunul ăla. Mă consolează ideea că nu s-ar fi priceput la terapeutic, că n-aș fi avut cum să îl setez că azi mă doare genunchiul stîng, data viitoare foarte tare coloana, etc. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena