Cafeaua de duminică cu Romtelecom-ul

Din cauza unei jucării de genul celei din stînga subsemnata a stat fără net vreo 48 de ore! Muuult după standardele mele!
Totul a început săptămîna trecută, atunci cînd am fost să achit factura Romtelecom, furnizorul meu pentru telefonie și internet. Și m-am trezit că e cu aproximativ 30 de lei mai mult ca de obicei, în condițiile în care eu nu făcusem cascadorii în plus. Întreb de ce și tanti îmi zice foarte senină: aaa, păi v-a expirat contractul cu noi și v-am facturat la tariful de listă... care o fi ăla! Mă gîndesc, la naiba, nu puteați anunța?, gîndesc din nou... și dacă ați fi vrut să mă sunați să îmi spuneți asta, cel mai probabil nu răspundea nimeni pentru că fixul este ori scos din priză ori nu răspund eu că în ultima vreme mă sună tot soiul de lume să îmi vîndă cîte ceva. Totuși nu înțeleg de ce nu îl puteau lăsa în continuare în condițiile precedente, așa cum se întîmplă la telefonia mobilă, unde contractul se prelungește de facto...
Aceasta fiind situația îmi sun mama respectivă să o rog să meargă să facă un nou contract, abonamentul fiind pe numele ei, iau și un pliant și îi încercui oferta pe care o doream, ea se duce și pentru mine lucrurile păreau a fi aranjate.
Asta pînă vineri cînd... nema internet pe țeavă! Sun la relații cu clienții, zăluda de acolo îmi spune că au o avarie în zona mea, că se lucrează și să stau liniștită că se rezolvă (asta era vineri la prînz). Sîmbătă pe la 5 după amiaza, în continuare fără net, sun din nou, acum vorbesc cu un nene care îmi servește și el textul cu avaria, eu îi zic că a naibii avarie cît mai durează?! În fine, păstrez un ton relativ amabil. După un sfert de oră mă sună alt nene să mă întrebe dacă am raportat un defect, da, nenea, de vreo două ori, stabilim că vine a doua zi, adică duminica, să rezolve. Între 12 și 14. Oookkk!
Duminică, mă trezește pe la 10 fără, că poate să treacă într-o jumătate de oră. Na, fir-ar, sînt în pijama dar ce nu face omul pentru net! Vine omul, amabil, începe să butoneze, se uită la modem-ul meu vechi, ca ăla din imagine, mă tot întreabă dacă nu am și altul, eu susțin sus și tare că nu, că ăla e unicul și singurul de ani de zile, îmi schimbă omul jucăria cu una mai mare, albă și cu beculețe albastre, noaptea e atmosferă disco la mine! Începe să îmi facă actele de predare-primire cînd îmi scapă porumbelul că mama a încheiat contractul... la care îi pică și lui fisa: n-o puteți întreba dacă nu a primit un modem nou la încheierea contractului? Că din cauza asta nu vă mergea, că modemul vechi nu e compatibil cu viteza nouă... bla, bla. O sun pe mama, mama senină: da, e la mine! Ooofff, și l-am mai pus și pe nenea pe drumuri, ca să nu mai vorbim că eu stau fără net de două zile!
Oricum, după ce ne-am băut cafeaua de dimineață împreună, nenea a fost tare amabil și mi-a lăsat provizoriu jucăria nouă instalată, să nu mă lase fără net din nou și va trece azi sau mîine să facem schimbul! Așa că, încet încet, lucrurile vor reveni la normal, respectiv cu mine activă virtual! (copyright titlu: C.C.)

Comentarii

  1. frau, o intrebare: ala e routeul care-l ai si acum? nu ti l-au schimbat cu un huawei(unul alb)? daca nu sari pe ei ca ai dreptul la unul gratuit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Teo, nu știu cum arată ăla care este încă la maică-mea dar ce mi-a lăsat nenea provizoriu este alb și mai mare, nu văd nicăieri să scrie huawei pe el dar oricum, are muuulte fante luminoase, albastre! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Io ii bag in ma-sa pe aia de la romtelecom,ani de zile am platit tot peste 100 lei numai telefonul si cand am trecut pe Rds au micsorat si ei tariful,dar tot mai mic e aici(platesti cu tv,net..vreo 65 lei)plus ca viteza e mai mare, de ce nu-i schimbi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cîte știam eu, Rds-ul nu asigură servicii de internet în zona mea, habar n-am dacă asta s-a schimbat sau nu. Abonamentul meu pentru telefon și internet e undeva la 15 euro pe lună, îmi convine așa, dar cred că avem probleme de comunicare. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Na,aici e 15 euro pe luna tv+internet+tel,si n alte retele sau in Au vorbesc la tarife mici,vorbeste de pe romtelecom in alte retele sa vezi cum sare factura la 30-40 euro de la 15, ce probleme de comunicare?

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi eu care credeam că vei scrie despre faptul că vârsta ţi-a afectat memoria şi că ai uitat sâmbătă să mergi la un eveniment important din viaţa unei persoane apropiate. De ... ce să mai zic? Tot netul rămâne pe primul loc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dan, mă refeream la faptul că nu m-au anunțat sau n-au reușit să mă anunțe de expirarea contractului, de aici problemele de comunicare.
    Anonim, da, dar nu știu dacă pot da vina pe vîrstă pentru afectarea memoriei! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena