HEADonizm

Una dintre micile/marile frustrări cu care m-am întors din Anglia este cea că nu am putut să îmi cumpăr un asemenea accesoriu... Nu mai erau atunci cînd am fost noi la librăria Waterstone din Blue Water Mall. Cînd am văzut-o pe Corina că vine cu ceea ce seamănă atît de bine cu un tel spre mine... m-a bufnit rîsul... dar, cînd a băgat chestia aia în părul meu... mmmhhh...
Mie oricum îmi place să mi se umble în păr dar chestia asta este special creată pentru masajul scalpului și e super faină senzația, mai ales cînd o manevrează altcineva!
Am căutat pe net și se pare că o poți comanda online, încă nu m-am dumirit dacă livrează și în afara Marii Britanii. Dacă reușiti să v-o procurați, să îmi spuneți și mie cum vi se pare!

Comentarii

  1. E foarte misto, te iau fiorii, pe bune. Avea o prietena. Am inteles ca se gasea intr-un timp la Bamboo. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu acum am aflat de asta. Și e supeeer! Aș putea încerca să caut la Bamboo, data viitoare cînd ajung în București. Sau poate reușesc online.

    RăspundețiȘtergere
  3. endorphines release..:D..I am doing it while I type...excze mo..hvaing typos..mmmmmm..so goooood..mmmmm...aah!...GGLGLGGHJHfhfhdgFGFH..:p

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))))))... I knew I should have tried it all the way to the end... :))))) But it was more fun when you handled it...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am cumparat una acum ceva timp, rezultate miraculoase. Momentan nu stiu pe unde e prin casa. Daca voi mai gasi, voi lua mai multe - ca vad ca au succes, iar una va fi pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Li, îți mulțumesc mult că te gîndești și la mine. Voi încerca să caut și aici. Am avut o revelație cu ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cumparat si eu una din Danemarca. Dar vazusem si prin Sibiu, pe undeva. Dar nu mai stiu pe unde. Daca vrei, o prietena pleaca saptamana asta in Danemarca si se intoarce dupa Pasti. Sa o rog sa cumpere una?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur, Mirela, mulţumesc, m-aş bucura dacă ar putea să îmi ia. Ne putem vedea să îi dau banii înainte. Are Ana numărul meu de telefon!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena