Elegant Orin... prin tufișuri trecea...

Știți deja că am o boală cu reciclatul. N-o am doar eu, probabil nu e așa de gravă la alții! Unul dintre prietenii mei care suferă de asta îmi aduce mie PET-urile strînse, pentru că știe că mă ocup să le dau mai departe. De anul ăsta lucrurile sînt mai ușoare pentru că cei care ridică gunoiul la mine pe stradă colectează selectiv, o dată pe lună, hîrtie și plastic/metal. Primim niște saci pentru asta.
Azi, așteptîndu-l pe Călin să vină cu portbagajul plin, nu m-am mai schimbat și mi-am făcut de lucru prin grădină... cu foarfeca, prin tufișuri... :) Arin prin pomi... să îi fac poze... După ce mi-a făcut și mie poze și melcilor strînși în oală... aranjați de el sub formă de față zîmbitoare, ce credeți că îmi spune:
Arin: Mama, nu crezi că ar trebui să te schimbi? Că ești îmbrăcată așa... elegant! Dacă te murdărești, te murdărești elegant! Dacă te schimbi de astea, te murdărești așa... ne-elegant!
Voi ce ziceți? Ar trebui să mă schimb totuși? Să risc să mă murdăresc "ne-elegant"? Că nu m-am putut abține și am scris prima dată pe blog...

P.S. Arin s-a apucat să deseneze pe ciment iepurași și găini și alte orătănii... unul dintre ăștia se întreabă: Oare Arin a fost cuminte? Nici nu știu ce să răspund... că mi-a cerut din nou să îi explic ce e aia SEX... asta după ce în altă zi mă întrebase cum se citește XXX... la care i-am răspuns icsicsics... și el: Nuuu, mama!!! Se citește sex... OMG! Urați-mi noroc să mă pricep să îi povestesc!

Comentarii

  1. Honey, stii ca in Germania daca duci sticla de plastic inapoi la bar, primesti 50 de centi inapoi (garantia sticlei)? Asta ca sa previna/stopeze un dezastru ca cel de la noi..stii tu...acolo unde mergi tu primavara sa aduni pet-uri si alte alea...

    RăspundețiȘtergere
  2. ah...dar tie nu ti-a spus ce inseamna degetul mijlociu (si apropo de asta, care din ei nu stia care e degetul mijlociu vara trecuta? nu-mi amintesc...desi l-as elimina pe Arin din ecuatie) :)) M-a rugat sa nu-ti spun, asa ca sunt o tradatoare acum!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa tin minte asta. Imi place cum suna si as vrea si eu sa ma murdaresc elegant. :D

    Apropo de faza cu explicatiile la copii, privind sexul.
    Dimitri ( nepotelul meu ) il tot intreba pe frati'miu de unde vin copiii. "Ii aduce barza".
    La care ala mic: ba nu, tata ii da samanta lu' mama si d'aia i se umfla burta. Se baga amandoi in pat, goi...
    Frati'miu cu ochii bulbucati: siii?
    Dimitri: si-atat. Ce vrei mai mult. Tu n'auzi ca-i da samanta???
    Frati'miu a rasuflat usurat si l-a lasat in pace pe cel mic.
    Dupa cateva zile, Dimitri catre frati'miu:
    -Tati, cred ca am gresit putin cand am zis ca tata ii da samanta lu' mama...
    -De ce?
    -Pai n-ai zis tu ca nu e voie sa mananci seminte in pat???
    :)))) Asa ca iti doresc multa bafta cu Arin !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Honey, te cred, știu că se duceau sticlele de plastic înapoi la magazine, asta am văzut. Și în Atena am văzut un loc de plasat PET-uri și doze și primeai un voucher folosibil la Carrefour.
    Referitor la degetul mijlociu, mie mi-a spus că ăla e degetul "arătător"... :)), probabil îl vede arătat cam des pe la școală...

    RăspundețiȘtergere
  5. Lillee... e super faza cu mîncatul semințelor în pat... :))))! În seara asta am scăpat, nu și-a mai adus aminte să mă întrebe cînd am intrat în casă... oricum, rămîne să mai cuget la asta, am mai primit diverse sugestii! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci, orice in afara de explicatia cu semintele, da? :))
    Astept sa vad reactia lui Arin :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Faţa zâmbitoare din melcişori este foarte frumoasă şi m-a făcut şi pe mine să zâmbesc! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena