Cu mînuțele astea două... am făcut o oală nouă!

Încă nu a făcut oale, în adevăratul sens al cuvîntului dar, de cînd Arin merge la cercul de ceramică, la Clubul Elevilor, la mine în casă apare săptămînal cîte o nouă chestie mică din lut... Am un cap de şoarec - suport de lumînare, bărcuţă, cană, tablouaş cu floricele, nu ştiu de ce şi trebuie psihanalizat... un sicriu! Ieri au apărut două capete - aproximativ asemănătoare. Arin susţine că unul este tatăl lui - cel mai mare, iar celălalt, profesorul de ceramică! Şi că sînt caricaturi... Ce nu se vede în poză este că a prevăzut capetele cu un căpăcel - pălăriuţă. Dacă îl dai la o parte găseşti o bilă = creierul, în viziunea lui!
De ce o fi demontabil creierul numai el poate şti, uitîndu-mă în jur cred că sînt cîteva persoane care au această extra - funcţie şi nu umblă tot timpul cu materia cenuşie la purtător! :) Arin e foarte încîntat de profesorul de ceramică... zice că este un "generos"... pentru că îi lasă să se joace cu cuţitele, cu ciocanele... hmmm, partea asta nu-mi sună foarte ok dar încerc să nu mă crizez.
Ce face Radu la navo-modelism încă nu e în stadiu arătabil, cred că acum construiesc ceva ambarcaţiune (daaa, normal, că doar de aia îi spune navo-modelism), ieri era încîntat că au folosit un aparat de şlefuit. Eu mai puţin încîntată, că şi-a "şlefuit" şi o bucată din unghia unui deget...

Comentarii

 1. hehe, îmi plac tare mult figurinele lui. poate încep să mişte, ca aici: http://www.youtube.com/watch?v=ozzjOQFOKt0
  [sunt fan Wallace&Gromit]

  RăspundețiȘtergere
 2. Chiar arată bine!
  Am văzut chestii făcute de adulți care nu erau nici pe departe așa de reușite.
  Și acum fac eu legătura... Ne-am mai întâlnit ”acasă” la Mijou-bijou.
  Mă bucur să te descopăr și așa!

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Miju: Stai să le mut din dormitorul meu... după aceea pot să se şi mişte... să nu mă trezesc cu un mini-sicriu umblător prin cameră!
  @ silavaracald: Mulţumesc! Am zis să nu îl laud foarte tare că e puiul meu şi normal că ce face el mi se pare foarte drăguţ.
  Da, ne-am întîlnit şi la Mijou-bijou, cum îi spui tu! Am rîs de numa' la postul cu stomatologul! ;)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Anotimpurile și igiena

Roșii de la S.E.R.A.