O porţie dublă de lecitină, vă rog!!!

Nu ştiu cum am reuşit, cert este că am uitat cu totul de Tîrgul Olarilor! Asta după ce de patru ani îl ratez, pe motiv de vacanţă în Grecia! Şi anticipasem deja cu atîta plăcere cum voi merge eu să mă bucur din nou de oale şi ulcele... şi ce minunat va fi... pauză!!! Mi-a adus aminte de el ieri, un prieten, în timp ce eram deja pe bicicletă, pe pista de biciclişti, cu destinaţia Cisnădioara! Şi orele înaintate, adică, şi să mă fi dus la ora aia în Piaţă, nu ştiu ce mai găseam...
Aşa că... şi anul acesta am ratat evenimentul! Noroc cu expediţia pe coclauri... că "scurtătura" pitorească a lui Alexandru ne-a dus peste cîmp, prin bălării şi chiar prin terenurile îngrădite de acolo, unde bicicletele şi noi am supravieţuit sîrmei ghimpate! Încă puţin şi am fi ieşit în curtea şcolii de dresaj! Dacă aveţi rude, amici, cu terenuri în zonă... liniştiţi-i că liniile sinuoase din lucernă şi fîn nu sînt marcaje extraterestre, dar "nici noi n-am fost pe acolo"... :)) să nu vină după noi cu coasa!!! Că, oricum am fost deja "pedepsiţi", de o ploaie ce ne-a murat bine de la Cisnădioara şi pînă acasa!

Comentarii

  1. de neiertat, da!

    pai de te stiam asa, iti lasam mostenire programarea mea de mers la targ, ca eram intre timp si dator o achizitie de fructiera, de anul trecut. iti lasam detalii cu orientare-n targ si baut must la final, na!

    ahhh...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu dacă ajungea moştenirea ta să compenseze scleroza mea... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, eu mi-am cumparat lecitina forte de la doppel herz si chiar mia folosit in sesiune, mai ales ca am gasito si la un pret bun pe internet! am cumparato de aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1123&denumire=Lecitina_Forte_1200_30cps va recomand!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena