Sibiu - Maraton Fotografic

E oficial... m-am înscris în maratonul fotografic ce va avea loc în Sibiu, sîmbăta asta! Cu ocazia aceasta m-am distrat şi de soft-urile de tradus existente pe net, mă gîndesc că acestea sînt de vină pentru mesajul alăturat... :)
La cît sînt eu de dependentă de aparatul de fotografiat şi de îndrăgostită de oraşul în care stau, mi s-a părut o ocazie numai bună!
Astăzi este ultima zi pentru înscrieri şi, pentru că, în mail-ul primit de la ei, eram rugată să popularizez evenimentul, o fac acum, pentru aceia care nu au aflat despre el din presă (nu îl postez integral, veţi putea afla mai multe direct de la ei, dacă sînteţi interesaţi să participaţi):
"Maratonul fotografic SüdOst 24-7 // South-East 24-7! se petrece simultan în șapte orașe din Europa de Sud-Est din 13 până în 14 februarie 2010!
Veniți în data de 13 februarie 2010, la ora 11:00 în Centrul Cultural German Sibiu, în str. G/ral Magheru nr. 4, unde vom începe împreună Maratonul fotografic. Vă rugăm să aduceți cu dumneavoastră aparatele fotografice încărcate, contractul de cesiune a drepturilor de utilizare și reproducere completat și o haină groasă pentru combaterea temperaturilor scăzute.
De la ora 11:00 din 13 februarie 2010 fiecare participant/grupă va face o imagine pentru fiecare concept în răstimp de 24 de ore în orașul dumneavoastră... NU se vor accepta poze realizate cu telefonul mobil.
Pentru fiecare noţiune vor fi selectate cele mai bune trei fotografii. Cea mai bună imagine pentru fiecare din cele zece noțiuni va fi tipărită în format de carte poştală şi se va putea procura de la Centrul de Informare Turistică.
De asemenea, imaginea câştigătoare va fi publicată în ziarul Hermannstädter Zeitung. Toate cele trei imagini se califică în competiția internaţională, unde vor concura din nou, cu cele mai bune serii de trei fotografii din şapte oraşe alese, de această dată la nivel international. Atunci va fi desemnată cea mai bună imagine pentru fiecare noţiune, iar din această serie internaţională va fi creat un set de cărţi poştale. Va invităm cordial în data de 13 Martie 2010 la Sibiu, în Centrul Cultural HABITUS (Piaţa Mică 4, subsolul bisericii catolice, intrare din Piaţa Mică) la expoziție, unde puteţi să admiraţi cele mai bune trei fotografii pentru fiecare noţiune de la competiţia locală şi cele mai bune zece imagini de la competiţia internaţională. De asemenea, lucrările tuturor participanţilor vor fi prezentate în format de proiecţie multimedia. Imaginile aferente fiecărei noţiuni vor fi de asemenea tipărite într-un set de cărţi poştale şi prezentate în data de 2 aprilie 2010 la expoziţia finală din Capitala Culturală Europeană a anului 2010, Pécs (H). Drept premiu autorii celor mai bune 10 imagini (în cazul grupelor doar un participant din fiecare grupă) vor fi invitați la această prezentare de ansamblu a SudEst 24 - 7 echipe în Pécs. "
P.S. Contractul de cesiune a drepturilor pentru fotografii vă va fi transmis ataşat în mail-ul care confirmă înscrierea. Baftă tuturor!

Comentarii

  1. Bafta!
    Astept cu nerabdare impresiile si pozele tale de la maraton!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa bafta. Iti tin pumnii. Sa ne tii la curent :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Picioruș, Lillee, mulțumesc de urări! Vă voi ține la curent cu ce se întîmplă!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena