Cu caiacele pe Olt...

De departe, una dintre cele mai faine experiențe outdoor de anul ăsta a avut loc ieri... am fost cu caiacul pe Olt... cu Andrei, Cosmin, Luana, Anca, Ciprian și Sebastian (cărora le sînt recunoscătoare, pentru că au avut caiac și pentu noi), super tare, recunosc că am avut ceva emoții inițial, îmi tot imaginam scenarii de întors cu caiacul și rămas în ciorăpelul ăla... dar nu a fost cazul... eu și Anca ne-am dat împreună cu Ciprian, cu un caiac de trei persoane, am vîslit în mai multe variante, la sfîrșit Cipi stătea și vîsleam noi, spre deliciul asistenței... mai cu viață, fetelor!... așa e bine!, la un moment dat, vîsleam doar eu, și cu caiacul lui Andrei atîrnat de al nostru... c-așa-i în tenis!!! Am dat o scurtă tură și singurele, la sfîrșit, yuuupyyy, că acum știam cum stă treaba!
După, un pic de baie cu sulf, Anca a trebuit să ne suporte toanele și ordering-ul la piscină, dacă tot n-a vrut să se bălăcească cu noi, ne-a comandat de mîncare, să fie totul gata pînă ieșeam...:)
Niște peisaje superbe, e un cot, undeva la dreapta, îl tot vedeam din mașină, am fost și pe ăla, foarte frumos, în pădure, am fost printre pilonii podului, cu tirurile deasupra noastră... Am făcut și picnic, lîngă un mal... Ciprian și Sebastian aduseseră pîine, trei feluri de grătar, covrigei, prăjituri, mîncare în toată regula! Așa că... de stropit... am avut parte de tot felul de ”stropi”, Oltul să trăiască!!!

Comentarii

  1. ...bravoooo; vreau si eu cand mai mergeti :)
    george

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ptr idee dar mai ales ptr curajul fetelor! eu nu stiu daca m-as fi incumetat la asa ceva...poate cu indelungi insistente si un training privind tehnicile de supravietuire in prealabil...ca google-ul am inteles ca nu ofera prea multe solutii la "how to survive a turning kaiac" :))
    da' balaceala aia in apa cu sulf sigur nu m-ar fi tentat nici pe mine :D

    RăspundețiȘtergere
  3. George, next time ne mai organizăm, va trebui să tratezi cu Andrei pentru asta.
    Mari, nu e dracul chiar aşa de negru, după ce încerci, n-ai mai coborî din kaiac, cel puţin pe mine mă tentează să îmi iau şi eu unul... Apa cu sulf... hmmm, mergea, că era foarte caldă, mi-a relaxat muşchii, n-am pic de febră musculară!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci Geo, se pare ca numai cu programare se poate ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. deci trecetiva pe lista, si referitor la siguranta, toti mai incepatori aveau vesta de salvare, plus ca in momentul cand se intampla sa te intorci, ceace nu se prea intampla exista o tecnica simpla pe care vo explic, iar ce nu stiu multi e ca eu daca se intampla ceva am coarda de 20m speciala pt salvat care o arunc dupa voi! deci simplu, dupa 2 ore este ca si cand te-ai nascut in chilot cum ziceti voi. numai de bine si apa calda!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sebastian, mulțumim de sfaturi, eu subscriu că pare mai dificil decît este, după ce încerci, te apucă microbul...!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena