Old friends... and more

Ieri l-am descoperit pe AdiO, mai precis am primit de la o prietenă o invitație (pe Facebook - trăiască networking-ul!) la vernisajul expoziției sale de fotografie CITY LIGHTS&LOOKS (prima parte din seria expozițională OLD VIEWS).
Adrian Oprea (în fotografie alături de Andreea Ciortea, patronul localului) surprinde Sibiul prin detaliile sale, cărora le găsește noi valențe expresive, îmbogățindu-le prin tehnica stenciling-ului. Mare parte au dimensiunile unei cărți poștale dar asta nu le știrbește farmecul. Mie mi-au plăcut foarte mult și am fost dezamăgită că nu sînt și de vînzare, îmi făcea cu ochiul tare una dintre ele dar am aflat că expoziția de aseară va rămîne în decorul permanent al pub-ului Old Friends (Piața Mică 13).


Trebuie să spun că aseară am descoperit această locație datorită vernisajului. Nu mai fusesem acolo, o atmosferă deosebită, chiar m-am simțit între "prieteni vechi" deși îi cunoscusem doar atunci pe majoritatea celor cu care am petrecut o seară frumoasă. Un loc boem, cu detalii de decor originale. Unde mai pui că seara s-a încheiat cu karaoke, cei care mă cunosc știu că ăsta este un alt pitic albastru sau altfel (înca nu s-a încheiat sondajul) din recuzita personală.
Andreea Ciortea, cu "un pic de mauve...", sper că am reținut bine că săptămîna viitoare se pregătește o seară specială pentru doamne și domnișoare... un Mauve Party, unde biletul de intrare va fi prezența cel puțin a unui accesoriu de această culoare. Vă țin la curent pentru că am uitat data exactă.


Fotografia care mi-a atras atenția poate are o legătură și cu una dintre melodiile mele preferate la karaoke (din păcate nu era în repertoriul de ieri), Katie Melua - Nine Million Bicycles in Beijing. Deocamdată o am într-un set de cărți poștale cu lucrările sale, dăruit celor prezenți de către AdiO, o vedeți mai sus.

Original mod de prezentare, vază și suport pentru lumînare în același timp









Comentarii

  1. Si eu sper ca ai retinut bine...spre avantajul numeroaselor mele vesminte maaauve, care cred ca s-au simtit cam neglijate in ultimul timp si de-abia asteapta sa le mai scot in lume :)
    Deci da, daca-i Mauve Party, e absolut imperios necesar sa semnam condica. May we "mauve" till dawn!
    (comment in stil "pitziponcesc" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dear Pitzy mic, de reținut am reținut bine, acum trebuie să aflu cînd este exact și da, este obligatoriu să semnăm condicuța...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragele mele, ma bucur ca va afiliati la piticii mauve de old friends si va astept cu drag sambata, 7 martie, dupa ora 22.00, in Piata Mica la numarul norocos 13, sa ne etalam minunatele accesorii de culoarea auberginelor. Draga Orin, iti multumesc pentru randurile-ganduri de mai sus, input-uri sau bine intemeiate motive de a face ceea ce fac. Si pentru ca randurile prietenilor vechi cresc precum cozonacul de casa, va spun doar ca va astept cu drag, in locul bine stiut, pentru ca apoi, peste ani, o ginta ancestrala de prieteni vehi sa poata afirma ca "o viata implinita este una de care merita sa iti amintesti".

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea, mulțumim de promptitudinea răspunsului! Ne-am liniștit acum că știm cînd este! Mă bucur și că am descoperit ce locșor frumos și cald ai creat tu acolo... numai bun de reînnodat suflețele! Ne vedem sîmbătă, pune un semn pe o masă și pentru noi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena