marți, 24 mai 2016

Kamasutra în grădină

În caz că vă întrebați dacă mi-au trecut tendințele voyeuristice, ei bine, aflați că nu! Mai ales că grădina casei îmi oferă suficienți subiecți numai buni de imortalizat în cele mai intime momente. După gîndacii croitor, surprinși aici și aici, cărăbușii incluși în postarea asta, ieri, spre disperarea lui Bogdan, trimis în casă după Pixie, am dat de alți gîndaci puși pe fapte mari. 
Habar n-am ce specie sînt, dar cum să îi las în pace... ?! Mai ales că sînt atît de fotogenici pe verdele crud al spanacului!
Uitîndu-mă acum la datele în care am surprins insectele în acțiune anii trecuți, observ că toate trei postările sînt din luna mai (2012, respectiv 2015) și concluzionez că asta ar fi luna propice în lumea loc. Aștept precizări entomologice de la cei mai pricepuți în domeniu!

joi, 12 mai 2016

Desuet

Din ciclul țara arde și babele visează muzee... chiar mi-ar plăcea un muzeu al industriei în halele Independența. Treceam acum trei zile pe acolo, împingînd la cărucior, l-am văzut pe posesorul bicicletei și al sticlei de lapte, aduna iarbă sau urzici din iarbă, mi-a fost jenă să privesc insistent. Combinația de cenușiu, albastru, verde mi s-a părut atît de frumoasă în aerul clar de după ploaie încît nu m-am putut abține să fac o fotografie pe furiș și grăbit cu mobilul, sînt surprinsă că totuși a ieșit cumva.

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service