Bade, ghețărie nouă...

După lupte seculare care au durat mai bine de doi ani, am frigider nou! După alte lupte seculare care au durat trei luni de zile, finalizez postarea în care mă laud cu asta.
Nu este frigiderul visurilor mele, respectivul nu mai era în stocuri sau era la un preț exorbitant. Între timp au apărut alte culori, foarte frumoase, dar care nu se potriveau neapărat la mine în bucătărie, nici prețurile de pe multe site-uri nu se potriveau așa că am făcut un compromis și la culoare și la dimensiune, am ales ceva mai mare, tot din linia Retro de la Gorenje, mai ales la partea de congelator se simte o mare diferență!
În poze vedeți și cu ce m-am luptat ani de zile, și-a făcut treaba și el dar în ultima vreme îi pica ușa congelatorului aproape zilnic iar dacă voiam să am înghețată la congelator, trebuia să mai scot ceva, o pungă de vinete sau altele. Nu îl mai am, l-a scos Bogdan în stradă în decembrie, a trecut o tanti, a bătut în poartă, ne-a rugat să i-l păstrăm pînă găsește un mijloc de transport. M-am bucurat că a ajuns totuși la cineva care avea nevoie, așa, necăjit cum era!
Alte diferențe: colecția de magneți de prin lume adunați a ajuns pe o laterală, fața frigiderului este (oarecum dezamăgitor) din plastic; s-a rezolvat problema păstrării ordinii pe frigider, așa ceva nu există la cel nou, ”pefrigiderul” este bombat! Date tehnice cu dacă și cît am scutit la factura de energie electrică nu am, poate sap și vă spun!

Comentarii

  1. nici macar clantza nu-i de fer?

    na', sper sa se umple de glorie achizitia, sa vina summer in siamul tau :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Clanțele sînt din metal, nu știu dacă fer. Dezamăgirea lui Bogdan este că sînt fixe, el se aștepta, la cum arată, să putem apăsa pe ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ioi, m-am dezumflat si eu acum :(
    credeam ca-s la ca Fram, clantze adevarate

    RăspundețiȘtergere
  4. Nope! Pretty dezamăgitor!... :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena