duminică, 28 februarie 2010

Trupa veche în Oldies

Cu toată gafa mea de a pune afișul care nu trebuie pe blog, asta nu a afectat cu nimic decizia de a merge joia asta în Oldies Pub, la concertul celor de la Trupa Veche. A fost super atmosfera, băieții au făcut un show pe cinste, au răspuns repetatelor rechemări ale publicului, care nu se mai sătura să îi asculte. Evident, am dansat, am aplaudat, am luat autografe și am vorbit puțin cu membrii trupei, am cîntat alături de ei piesele vechi, dar și una dintre noile lor melodii, pe care vă invit să o ascultați și aici, au cîntat-o și la bis așa că mai învățasem din versuri! Se pare că alegerea lui Bogdan Olaru ca și nou solist a fost inspirată, are o voce foarte bună!

Asculta mai multe audio Muzica

sâmbătă, 27 februarie 2010

Incognito Party...

Pentru că m-am cam lenevit de la scris în ultima vreme, mă mulțumesc să vă recomand doar cîte ceva, ca de exemplu, un nou party în Old Friends... periculos și misterios... INCOGNITO PARTY, în această seară. Nu vă uitați măștile! Și, prezentarea lui Cosmin și a Andreei:
”Ne cunoastem bine! Suntem mereu aceiasi sambata de sambata!
E timpul sa ne punem masca (nu sa ne schimbam naravul!)
E timpul sa ne reinventam!

Sambata, 27 februarie, la Old Friends se poarta BLIND DATE-ul! Sa ne jucam … cu feromoni, mister si putina adrenalina. Recuzita: masca, un nume fals si…naravul din dotare.”

joi, 25 februarie 2010

Concertul de azi, din Oldies Pub!

Mărţişoare...

Dacă nu vreţi să mai daţi ture pe Bălcescu în căutarea lor şi vreţi altceva, vă invit să mergeţi la Muzeul de Istorie Naturală. Aici veţi găsi zeci de variante de mărţişoare, făcute de mîini de copii (între 7 şi 10 ani) de la mai multe şcoli din Sibiu (vedeţi şi articolul din Tribuna). Cu mîndrie vă spun că unele dintre ele sînt făcute de Arin, a fost împreună cu clasa marţea aceasta. Ştiu că poate dau dovadă de stîngăcie uneori, că poate nu au perfecţiunea tehnică a celor realizate de adulţi dar sînt convinsă că este foarte mult suflet pus în ele!

marți, 23 februarie 2010

Avea o cutie de mere...

... și stătea pe un scăunel, la trecerea de pietoni de la Teatru, pe partea opusă acestuia. Am avut timp să îl remarc, în timp ce traversam, un bătrînel blajin, cu o față demnă, curat îmbracat Nu spunea nimic, nu te îmbia la mere! Am trecut pe lîngă el, am făcut doi pași și mi s-a strîns inima... m-am întors:
- Cu cît dați merele?
I s-a luminat toată fața a zîmbet:
- Cu cît vreți să dați pentru ele! Două, trei la un leu... sînt nestropite, de la mine din grădină! (e mîndru)
- Da, se vede! Am să iau patru!
Îmi aleg merele, îi dau doi lei... el în continuare zîmbind cald... era fericit că dădea din mere, nu aveai deloc impresia că ar cerși ceva.
Cînd am plecat, zîmbind, îmi venea și să plîng și să rîd, strîngeam geanta în care pusesem merele, cu sentimentul că am avut parte de o întîlnire importantă!

luni, 22 februarie 2010

O moarte definitivă, vă rog!!!

Hotărît lucru, nimic nu se poate pune cu birocrația, indiferent pe ce continent te-ai afla!!! Am primit astăzi pe mail, de la Ioana, o foarte haioasă enumerare de exemple de replici neinspirate, ca să nu le spun chiar tîmpițele. Printre ele, cea de mai jos:
"Your food stamps will be stopped effective March 1992 because we received notice that you passed away. May God bless you. You may reapply if there is a change in your circumstances."
--Department of Social Services, Greenville , South Carolina
Traducere aproximativă:
”Bonurile dumneavoastră de masă vor fi întrerupte începând cu luna martie 1992 pentru că am fost înștiințați că ați decedat. Dumnezeu să vă binecuvînteze. Puteți aplica din nou pentru ele în caz că intervine o schimbare în statusul dumneavoastră.”
Așa că, aveți grijă atunci cînd dați ortul popii, vedeți dacă o faceți definitiv sau vă mai răzgîndiți! :))
Dacă tot sîntem în tema dragă mie cu decesele... e de admirat umorul celor de la Transilvania Tatoo... care se plimbă cu dricul... :))) În seara asta am surprins mașina respectivă în parcare! Probabil că ei te tatuează... ei te duc cu dricul - ”garanție pe viață”, nuuu???

duminică, 21 februarie 2010

Dincolo de nori...

Cred că unul dintre lucrurile pe care nu mă satur să le fotografiez în zeci de ipostaze, este cerul! Cu cît mai mulți/interesanți nori, cu atît mai bine! Ieri, în drum spre un sat din Brașov, am prins lumina înserării, niște nori sparți, cît să mai răzbată puțin soarele, și munții, misterios profilați la orizont!

Asculta mai multe audio Muzica

vineri, 19 februarie 2010

Don't hate me!!!...

Unul dintre avantajele participării la respectivul Maraton fotografic este că am rămas cu o serie de fotografii, făcute cu o cameră mai profi, la care mi-e drag din cînd în cînd să mă uit. V-am promis și vouă variațiuni pe temele concursului. Imaginile de mai sus ar fi trebuit să fie un alt fel de ilustrare a conceptului ”legătură”. Pînă la urmă am ales o alta dar, îmi plac bicicletele, poate nu întîmplător una dintre piesele pe care o cînt la karaoke este ”9 million bicyles in Beijing”, a lui Katie Melua! Astea nu sînt din Beijing și nu sînt nici 9 milioane, dar sînt bune și așa!
Nu o să vă las să ascultați Melua ci o melodie pe care am primit-o ieri de la vară-mea, super faină, am tot pus-o pe reply. Cred că merge ca avanpremieră și pentru cei 10 ani pe care îi împlinește azi R&B-ul, o bună ocazie să ajung și eu acolo în premieră. So, Love me! but listen to this:

Asculta mai multe audio Muzica

joi, 18 februarie 2010

Veşnica pomenire...

Cred că v-aţi dat seama deja că îmi plac glumele morbide. Astăzi, pe lîngă un articol super inspirat în "Adevărul" - Coliva Catering, am apucat să citesc şi comentariile din subsol. Aici am găsit ce postase un anume Sorin, din cîte spune el, primise pe mail. Inutil să vă spun că m-am stricat de rîs. Indiferent cine este autorul, VEEEŞNIIICAAA POMENIIIREEE!!! :)) Şi pentru că, îmi place să împart şi cu ceilalţi, am copiat şi aici ce scrisese nenea acolo. Have fun! Sursa foto.
"No more coliva Am citit un zvon cum ca UE ne va "obliga" sa ne ingropam si noi ca ei. Si ca restul lumii. Ce frumos ar fi. Desi articolul si comentariile erau pe un ton foarte indignat.
Care ar fi diferentele:
Inmormantare UE:
1. A crapat nea Gica.
2. Constatam asta.
3. Aducem si un medic / scoatem certificat prin care constatam asta si pe hartie
4. Sunam firma servicii funerare. comandam una bucata sicriu
5. Il ducem pe nea Gica la capela.
6. Anuntam pe cei apropiati ca a crapat nea Gica. Le zicem adresa capelei.
7. Ne adunam la capela, schimbam o vorba despre nea Gica.
8. In cursul aceleiasi zi, pompele funebre vin, il ridica pe nea Gica si il ingroapa / incinereaza / impaiaza / criogenizeaza / ce-o fi, in functie de preferinte.
9. Odata ingropat, Gica acolo ramane. Daca doresc, vizitatorii sunt bineveniti cu o floricica sau fara

Inmormantare romaneasca.
1. A crapat nea Gica
2. Constatam asta. Inainte de a suna medic sau de a scoate certificat sunam pe toti care il stiu sau nu pe Gica si anuntam asta
3. Revenim cu certificatul si ne facem loc prin marea de oameni care au venit sa il vada pe Gica mort si sa bea gratis o tuiculita. Intre timp Gica e tinut pe masa trei zile. Asa mort, da.
4. Aducem 3 femei sa il spele si 2 barbati sa il barbiereasca - ritual antecrestin, apropo -
5. Sunam popa. Ne rugam de popa sa vina de parca ar fi ceva nemaintalnit si nemaipomenit de nou in cariera lui si ne imprumutam de bani, ca daca nu e multumit ni-l lasa pe nea Gica pe masa si se cara. De parca nu tot din banii nostri ar fi platit, pastele ma-sii azi si maine de **** cu patrafir.
6. Pe langa oamenii care se foiesc prin casa, ne vor mai intampina pe drum inca pe atatia, ca sa nu mai vorbim de cei care vor veni direct la cimitir.
7. Pregatim echipamentul lui nea Gica, compus majoritatea din elemente tot antecrestine. Bani pe ochi, colac in mana, prescura pe piept - sau invers? - costumul sau cel mai bun care i-a ramas cam mic / mare si niste pantofi cu talpa de carton ca e pielea scumpa si si-asa e mort.
8. Convoiul: Unul cu un brad / pom / schela cu fructe agatate in el (tot pagan e si asta). Unul cu o cruce. Toti cu lumanari. Altii cu steaguri si prosoape.Inca minim 2 cu sfesnice. Nu uita coliva. Inca minim doi cu coroane. Inca vreo doi care sa duca "darurile" - obiecte de uz personal, bucati de material textil, batiste, mobila, o gaina vie uneori, care se trece peste groapa, etc
9. Fanfara. Tigani mai mult sau mai putin treji, care sa chiorlaie din instrumentele lor cantece de mare factura spirituala, cum ar fi "Pe langa Plopii fara Sot", "Drumurile noastre Toate", "Treceau batalioane romane Carpatii", "Dunarea albastra " (n-aveti idee cum suna asta la TROMBON)
10. Bocitoare. intre 3 si 5 babe bete si senile care sa il calareasca pe nea Gica si sa zbiere de parca li se scot ovarele . De multe ori nu au absolut nici o treaba cu raposatul si il vor boci pe un nume generic, d.ex. "Vasile"
11. Ii cinstim bine pe toti, de la popa la tigani, ca doar n-au venit sa il ingroape pe unul, au venit sa crape in ei si sa bea. Firesc. Pornim cortegiul.
12. La fiecare rascruce - intersectie - vom opri tambalaul (tigani, bocitoare, alamuri, zbierete, cersetori, bomboane, claxoane) si preotul va citi o extenie. Intre extenii, cine stie canta din toti plamanii "Sfinte Dumnezeule" in varianta funebra. Pentru ca exista si varianta vesela. Care nu se canta. Totusi, avand in vedere lipsa de voce a celor din cortegiu si betia generala, puteti sa cantati si Macarena ca nu se simte.
13. Ajungem la biserica. Ne dam foc cu lumanari, umplem tot de ceara, urlam TARE sa stie LUMEA ca noi SUFERIM pentru ca A MURIT GICA, BAAAAAAAA!!! In timpul slujbei, cream confuzie si razboi, aruncand cu bani si bomboane catre liota de cersetori. Punem si "vamile" pe jos, obicei - cum altfel? - antecrestin si ala. Potrivim vata in nas lui Gica, nu de alta dar de atata jale si lumanari si tamaie a inceput saa se cam lichefieze.
14. La cimitir. Se sapa groapa, se urla, se trece gaina, se desface pomul, se impart prosoape, restul de daruri (teoretic oamenilor saraci, practic tot intre neamuri, pe principiul nimic nu se pierde, doar se imprumuta), se bea, se stropeste cu vin mormantul, continua slujba.
15. Dupa cimitir. Se merge la casa lui Gica unde se bea, se bea, se bea, se mananca cel putin 3 feluri de mancare, se ia si la pachet ca doar e pomana, se vorbeste despre politica, vreme, rapita, Geoana, alegeri, inflatie, chirii, varice, butoaie, vinul de anul asta, hemoroizi, nunti, botezuri, Mutu, Steaua, femeia vecinului, orice numai Gica nu.
16. Dupa ce l-ai ingropat, reiei paranghelia la 3, 9, 40 de zile, 1 an, 2, 3, etc totul culminand cu 7 ani cand il dezgropi pe Gica sau ma rog ce a ramas din el, il stropesti cu vin si-l bagi la loc. Pe langa asta mai ai si vreo 400 de sarbatori de pomenire a mortilor."

miercuri, 17 februarie 2010

Lumini şi umbre

De ceva vreme vreau să vă arăt imaginea de mai sus şi să vă fac puţin în ciudă: Unde e Orin aici? Şi cum eee?
Ei... ştiţi?

marți, 16 februarie 2010

Toate mi se întîmplă numai mie... :)

Mai nou am tot felul de întîlniri bizare pe centru. După ce săptămîna trecută o tanti vroia să îi plătesc o cameră la hotel, ieri, în timp ce eram în magazinul Germanos (să-mi cumpăr un nou Bluetooth), mă abordează un nene. La vreo 60 de ani, şi ăsta ok îmbrăcat, curat, tot un zîmbet cît este de încîntat el de persoana mea. Îi zîmbesc frumos şi continui discuţia cu vînzătoarea, contrariată de faptul că noua şmecherie este mai mică şi arată oarecum ciudăţel în viziunea mea. Nenea insistă, văd că scoate ceva care seamănă cu nişte mătănii albastre şi îmi cere palma stîngă. Îi spun că nu îi dau nimic, vroia să îmi ghicească în palmă, eu nu şi nu, îmi spune că nu ştiu ce pierd... vînzătoarea îl roagă să mă lase în pace, nenea insistă că e artist, că a lucrat la muzeu şi că eu ştiu de ce vrea el să îmi citească? Nu, nu ştiu, termin tranzacţia, salut şi plec... oare am ratat întîlnirea cu Moira?

luni, 15 februarie 2010

duminică, 14 februarie 2010

Noțiuni - Maraton Fotografic

Întrucît astăzi am lăsat CD-ul cu fotografiile făcute de mine și am întrebat dacă e ok să le postez pe blog, vă arăt mai jos ce m-a dus mintea să fac ieri, pe praful de vreme respectiv, pe marginea conceptelor date. Sub fiecare fotografie vă scriu numărul și noțiunea ilustrată:
001 - Casă de vis - de departe asta este casa mea preferată din Sibiu, a fost a doctorului Crăciun, acum nu știu a cui este, dar e bine întreținută și îmi place foarte mult stilul ei colonial.
002 - Atenție! - Una dintre ipostazele în care am surprins-o pe Christina, v-am spus că mi-a fost de mare ajutor!
003 - Utopia - În Brand New Outlet.
004 - Oraș, Țară, Rîu - Vedere din Turnul Sfatului, ideea mea de a nu fi carte poștală, și încă una nereușită, la lumina și cerul de toată jena!
005 - Tempo - Pasajul Dumbrava
006 - Deschis - Undeva pe lîngă Butoiul de Aur.
007 - Ordine - Brand New Outlet
008 - Legătură - Bicicleta la mare cinste... ;)
009 - German? - Mecanismul ceasului din Turnul Sfatului și
010 - Made in Romania - porcăriile din magazinul Dumbrava, n-or fi ele românești dar bazarul de acolo sigur este... n-am reușit să mai scriu text sub ea (femeile și tehnica!), dar e clar că este vorba de fotografia de mai jos!
Cam atît... am făcut mult mai multe fotografii, mai sînt care mi se par reușite și potrivite pentru temele date, dar a trebuit să aleg doar una pentru fiecare. Mai mult ca sigur voi mai posta din ele. M-aș bucura dacă mi-ați spune ce credeți despre. Oricum, în data de 13 martie, orele 18:00, la Centrul Cultural Habitus, va fi vernisată expoziția cu cele mai reușite fotografii pe temele date, plus că toate fotografiile (adică inclusiv astea :)) vor rula pe un retro-proiector. Vă aștept acolo!

sâmbătă, 13 februarie 2010

Fotografii în ploaie

Am promis să vă țin la curent cum evoluează lucrurile la Maratonul Fotografic. La orele 11, trecute fix (că trebuia să parchez undeva mașina și să plasez copiii) m-am înființat la Centrul Cultural German cu băbăciunea mea de aparat foto în geantă. Lume multă, dacă e să iau ce spunea tanti Sophie Werner de la CCG, 102 concurenți înscriși, fiecare cu ”sculele” din dotare! Am văzut și oameni din presă, drăguț că au venit să participe la chestia asta.

Buuun! După confirmarea înscrierii am primit o listuță cu cele 10 noțiuni, un CD pe care trebuie să îl duc cu cîte o poză care să le ilustreze, am și un număr și o punguță cu de-ale gurii, foarte inspirată mișcarea asta, am apreciat-o din plin după vreo cinci ore de bîntuit prin oraș... :)) Chit că am dat cam rapid iama prin punguță, că maratonul meu a început cu o cafea în Old Friends și cu biscuiți cu ciocolată de la CCG... can't help myself! M-am gîndit eu că avînd în vedere praful de vreme de afară, micul meu aparat s-ar putea să dea rateuri, așa că l-am rugat pe Cosmin să mi-l împrumute pe al lui, una bucată Sony! Înarmată acum cu două camere foto, eram deja mai stăpînă pe situație! De cîteva dintre fotografii sînt chiar mîndră! Trebuie să îi mulțumesc și Christinei, pe care am agățat-o pe centru și am corupt-o să vină la un mini foto-shooting, s-a descurcat de minune! Și lui Miguel, pentru că i-am invadat Brand New Outlet-ul și, între două fotografii am mai probat niște lucrușoare drăguțe de la Marks&Spencer! Am zis să mă abțin totuși acum de la shopping frenetic, mă păstrez pentru martie, prietenii știu de ce! ;)
După preumblările mele după cadrele potrivite, m-a apucat o foame de aș fi mîncat și cuie așa că am intrat într-un market de pe centru să îmi iau ceva de-ale gurii și, doamne apără și păzește, ce m-o fi apucat, mi-am cumpărat niște cîrnați de prăjit! După care, ajunsă acasă, dă-i ca după coasă! Baaad move!!! Vorba unui prieten: mai bine mîncam cuiele! Aveam și fier... :))) Cum eu nu socializez cu pomana porcului decît foarte rar, am crezut că voi muri din cauză de deces! Știa Seba ce știa cînd a venit aseară să jucăm cărți și mimă, cu o caserolă cu colivă, încă mai am din ea... să vedem, poate îi păstrez și lui Miju ;)
Cîteva ceasuri mai tîrziu, văd că am supraviețuit și mă pregătesc de un dans tematic în Oldies, așa că, pe mîine! Întreb dacă am voie să vă arăt fotografiile făcute de de mine pentru temele date, că am semnat o chestie cum că cedez drepturile pentru ele!

vineri, 12 februarie 2010

Micile mari bucurii ale vieții...

Din seria bucuriilor mici (chiar dacă nu fac parte din nici un top), care mie îmi fac ziua mai frumoasă... ieri am avut parte de două (cel puțin)!
Un mic măcăleandru ce ciripea de zor în curte la serviciu! N-am știut ce este pînă cînd nu l-am văzut de la fereastra bucătăriei, țopăind de colo-colo și ciugulind. Nu este cel din imagine, mi-a fost frică să nu pierd ce se întîmplă pînă mă duceam sus, să iau aparatul foto din geantă. Cel de aici, este fotografiat de un nene, Florian Andronache și postat pe fotonatura.
Al doilea lucru este curcubeul perfect aruncat pe cer (chiar dacă nu se vede complet în fotografia mea)! Am avut noroc de el atunci cînd m-am întors să iau ceva ce uitasem acasă, înainte să merg să iau copiii de la șah... de unde se confirmă ipoteza că în tot răul și un bine! :) Și pentru că vă vorbesc despre curcubee... vă aduceți aminte de Judy Garland în Vrăjitorul din Oz? Eu da, o melodie ce îmi este dragă:

joi, 11 februarie 2010

Magicianul meu...

Sibiu - Maraton Fotografic

E oficial... m-am înscris în maratonul fotografic ce va avea loc în Sibiu, sîmbăta asta! Cu ocazia aceasta m-am distrat şi de soft-urile de tradus existente pe net, mă gîndesc că acestea sînt de vină pentru mesajul alăturat... :)
La cît sînt eu de dependentă de aparatul de fotografiat şi de îndrăgostită de oraşul în care stau, mi s-a părut o ocazie numai bună!
Astăzi este ultima zi pentru înscrieri şi, pentru că, în mail-ul primit de la ei, eram rugată să popularizez evenimentul, o fac acum, pentru aceia care nu au aflat despre el din presă (nu îl postez integral, veţi putea afla mai multe direct de la ei, dacă sînteţi interesaţi să participaţi):
"Maratonul fotografic SüdOst 24-7 // South-East 24-7! se petrece simultan în șapte orașe din Europa de Sud-Est din 13 până în 14 februarie 2010!
Veniți în data de 13 februarie 2010, la ora 11:00 în Centrul Cultural German Sibiu, în str. G/ral Magheru nr. 4, unde vom începe împreună Maratonul fotografic. Vă rugăm să aduceți cu dumneavoastră aparatele fotografice încărcate, contractul de cesiune a drepturilor de utilizare și reproducere completat și o haină groasă pentru combaterea temperaturilor scăzute.
De la ora 11:00 din 13 februarie 2010 fiecare participant/grupă va face o imagine pentru fiecare concept în răstimp de 24 de ore în orașul dumneavoastră... NU se vor accepta poze realizate cu telefonul mobil.
Pentru fiecare noţiune vor fi selectate cele mai bune trei fotografii. Cea mai bună imagine pentru fiecare din cele zece noțiuni va fi tipărită în format de carte poştală şi se va putea procura de la Centrul de Informare Turistică.
De asemenea, imaginea câştigătoare va fi publicată în ziarul Hermannstädter Zeitung. Toate cele trei imagini se califică în competiția internaţională, unde vor concura din nou, cu cele mai bune serii de trei fotografii din şapte oraşe alese, de această dată la nivel international. Atunci va fi desemnată cea mai bună imagine pentru fiecare noţiune, iar din această serie internaţională va fi creat un set de cărţi poştale. Va invităm cordial în data de 13 Martie 2010 la Sibiu, în Centrul Cultural HABITUS (Piaţa Mică 4, subsolul bisericii catolice, intrare din Piaţa Mică) la expoziție, unde puteţi să admiraţi cele mai bune trei fotografii pentru fiecare noţiune de la competiţia locală şi cele mai bune zece imagini de la competiţia internaţională. De asemenea, lucrările tuturor participanţilor vor fi prezentate în format de proiecţie multimedia. Imaginile aferente fiecărei noţiuni vor fi de asemenea tipărite într-un set de cărţi poştale şi prezentate în data de 2 aprilie 2010 la expoziţia finală din Capitala Culturală Europeană a anului 2010, Pécs (H). Drept premiu autorii celor mai bune 10 imagini (în cazul grupelor doar un participant din fiecare grupă) vor fi invitați la această prezentare de ansamblu a SudEst 24 - 7 echipe în Pécs. "
P.S. Contractul de cesiune a drepturilor pentru fotografii vă va fi transmis ataşat în mail-ul care confirmă înscrierea. Baftă tuturor!

miercuri, 10 februarie 2010

Avatar... din nou!

Nu m-am lăudat încă cu recenta mea experienţă 3D, prima de acest gen! Sîmbătă mi-am luat frumuşel inima în dinţi şi maşina din dotare şi am fugit la Cluj pentru a vedea, oare se miră cineva?, Avatar-ul, la cinematograful 3D din Polus Center! Şi mi-a plăcuuut mult de tot! Bine, nu a fost chiar ce mă aşteptam eu, filmul nu este în întregime la fel de spectaculos (mă refer la efectele tri-dimensionale), eu crezusem că voi vedea doar ecranul şi nimic în jur, dar, prin ochelarii respectivi (care seamănă cu cei pentru eclipse) se vede undeva aproape de tine ecranul, dar vezi şi ce se întîmplă în jur. Şi te cam dor ochii de la ei!
Lăsînd cîrcotelile la o parte, l-am apreciat, în special scenele de zbor, mişcarea ferigilor, sau cînd te trezeai cu un răget de animăluţ ciudat în freză, totul cu o sonorizare beton, îţi vibra în stomac!
Dincolo de vizionarea în sine, parcă pot înţelege de ce filmul ăsta a generat şi ceva sinucideri... persoanele mai labile pot găsi dificilă readaptarea la lumea modernă, fără legăturile cu natura, fără utopia zborului... dacă găsiţi un Ikran disponibil, spuneţi-mi şi mie! ;)

marți, 9 februarie 2010

Îmi plătiţi şi mie o cameră de hotel?

Poate ar trebui să ne scuturăm de clişeul cerşetorului care arată ceva similar cu poza luată de mine de pe net. Nu ştiu dacă este de vină criza sau meseria a căpătat un plus de rafinament... Ieri, pe centru, cu mobilul în mînă, scriam un sms. Mă abordează o tanti, corect îmbrăcată, cu mîinile ocupate cu tot felul de chestii, mă întreabă dacă sînt din Sibiu, dacă am un minut. Gîndesc cum că mă întreabă de vreo adresă, preocupată încă de sms-ul pe care îl scriam. Ei bine, nu... tanti începe cu o poveste cu o cazare la hotel, că mai trebuie să rămînă o noapte în Sibiu, dacă nu ştiu o pensiune sau un hotel mai ieftin şi unde să "o ajut" cu toată sau cu o parte din suma necesară pentru cazare! Ha??? Uit de sms, privesc uimită, asta e ceva nou... arăt eu a Rockefeller in disguise? Bîigui ceva cum că iau banii doar în 10, tanti îmi mulţumeşte, îmi spune că şi ea şi pleacă mai departe. Chiar nu ştiu ce să cred... pînă la urmă îmi părea sincer rău, oare sînt eu prea credulă? Şi, dacă am nevoie: îmi plătiţi şi mie o cameră de hotel?... undeva, unde să fie cald, vă rog eu frumos!!!

marți, 2 februarie 2010

My Angel Gabriel...

Am auzit-o ieri pe Guerilla, de atunci o ascult de cîte ori am ocazia! Nu m-a apucat fervoarea religioasă, are doar ceva pe gustul meu:

luni, 1 februarie 2010

Ținuturi lunatice...

Cu permisiunea lui Ștefan, care este autorul unei frumoase serii de fotografii, ”Iarna la mare”, vă ofer una dintre ele, nici nu știu să spun dacă este preferata mea, pentru că toate sînt atît de reușite! Sînt surprinse la Eforie Nord, iarna aceasta! Să zicem că asta m-a atras acum cel mai mult. Pentru că pare un decupaj dintr-un ținut magic, pentru că atrage ochiul în largul unei alte posibile realități! Hotărît lucru, trebuie să ajung și iarna la mare!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service