Un pitic, doi pitici, trei pitici...

Sper să nu mă dea în judecată ăștia de la bancă pentru că le folosesc piticii... dar au hainele potrivite sondajului meu... verde, albastru, roșu... Trebuie să vă spun că mai sînt 22 de ore din timpul alocat sondajului... și sînt foaaarteee dezamăgită că majoritatea aparține piticeilor roșii... ce mă fac?! cum va fi să am pitici roșii? Încă nu m-am obișnuit cu ideea... Știu că îmi influențez propriul sondaj... but, please... have mercy on me!

Comentarii

  1. Lasa, draga mea, ca nu-i asa rau cum pare. Considerand lucrurile din perspectiva faptului ca majoritatea "sufera de o lipsa acuta de imaginatie", urmand orbeste spiritul de turma, rezultatul sondajului tau ar trebui sa te bucure. Piticii albastri devin astfel originali, interesanti, diferiti...un simbol al protestului impotriva tendintei de pierdere a individualitatii. Pai ar mai fi avut ei vreun farmec daca ar fi fost votati majoritar? Nu, ar fi fost niste simpli pitici, ca oricare altii, influentabili si fara personalitate. Asta e viziunea unora...si eu o accept.
    Si atunci cum ramane cu piticii rosii, cei pe care i-am promovat eu pe tot parcursul concursului? Sunt ei acei pitici comuni, alternativa comoda la cei albastri, verzi sau de orice alta culoare? Nu, ei exprima un punct de vedere, o convingere, o optiune luata in functie de imaginatia, personalitatea si preferintele cromatice ale celui care i-a votat. Asa cum se intampla si cu cei albastri sau verzi. Ceea ce vreau eu de fapt sa zic, este ca, in opinia mea proprie si personala, acceptarea multicromaticii piticilor e o dovada de receptivitate si deschidere catre diversitate, o acceptare a mai multor feluri de a vedea lucrurile.

    P.S. Ok, cred ca am luat totusi cam prea in serios treaba asta cu piticii :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, şi eu cred că am luat cam prea în serios povestea cu piticii. Poate pentru că nu mă văd să spun că am pitici roşii sau verzi pe creier. Ideea ar fi, cum spui tu, să fim deschişi către opţiunea fiecăruia. Ştii ce mă bucură totuşi? Că în lumea în care trăim, am mai găsit energia şi bucuria să ne jucăm cu piticii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu înţeleg în nici un alt fel piticii, în afară de VERZI! E clar, sunt verzi verzi verzi, au ciupilică verde, vestă verde, locuiesc în case verzi, sub frunze verzi - sunt numai şi numai verzi. Restul sunt nişte impostori :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am spus că vom fi toleranţi aşa că accept şi piticii verzi (mai ales că timp de doi ani am avut o fixaţie pe verde), se integrează bine în ambient, în pădurea verde etc. Ai mei cred că au suferit o mutaţie genetică sau sînt afectaţi de încălzirea globală, au migrat, sînt albaştrii ca marea şi melancolici... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred că mai e nevoie de vreun comentariu. Poate unul, la ora zece, cand se va încheia votul. O să ciocnim un pahar de vin în cinstea piticilor albaștri! Trăiască piticii albastri! și...vorba unui prieten ''Forța Steaua, Forța Piticii Albaștri!''

    RăspundețiȘtergere
  6. eu stiu ca trebuie sa castige piticii albastrii si probabil ca asa o sa fie ...pe lia.. o pup eu!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. piticii mei rosii de pe creier TREBUIE sa invinga!
    p.s. se poate shmenui rezultatul? ofer un shomloi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e corect... că am văzut şi eu cum arată chestia aia (shomloi) şi parcă m-ar tenta un mic şmen, deşi eu am pitici albaştrii... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. miiiiiiiiiiiic shmeeeeeeeeen? asta e o jignire adusa shomloiului! crede-ma! e EVER!

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am de unde pentru ca să știu cum este shomloiul. Arată el minunat acolo dar nemirosit-negustat, EVER! Ăsta e un fel de emo - TRUE?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena