Sînt tare

Înainte de a expira timpul pentru sondajul respectiv, îmi iau libertatea să mă plîng puțin despre faptul că și Arin și eu avem amigdalită acută... la mine e mai interesant pentru că eu mi-am extirpat amigdalele de prin clasa a 9-a... cu alte cuvinte sînt foarte tare să mai fac amigdalită. Na, de fapt cred că se chemă faringită ce am, dar eu v-am zis ce scria pe rețetă. Piciu cică are o amigdală cît o prună. Și el e tare... e TRUE!
Rețetă care mi-a dat mari bătăi de cap pentru că... luat copil, rețetă, mers, traversat stradă, mers, ajuns farmacie... error/fatal error... scria un c mic în loc de a mic (adică inițiala de la cronic nu de la acut, cum scria mai sus)... nu vă putem da medicamentele... mergeți înapoi la doctor să treacă un a și să vă pună parafa...
- Doamnă, sînt scumpe alea? că le plătesc, nu mă mai duc să stau la doctor
- Nuuu, mergeți la doctor, nu stați, vă pune un a... parafa...
mai insist o dată... nimic... luat copil de mînă, mers, traversat, mers, cabinet, pune asistenta a, parafă, jos din clădire, copil de mînă... mama, și tu ești obosită? că eu nu mai pot... da, puiule, mergem, traversat (emoții multiple, fără semafor), mers, farmacie... stăm să completeze o mie de chestii... gata, avem medicamente, beep, ale lui Arin sînt la 6 ore, trebuie să mă trezesc noaptea, nașpa.

Comentarii

  1. Mulțumesc! Știi că era recomandată înghețata după extirparea amigdalelor? :) Shomloi-ul respectiv nu are și așa ceva? Și dacă are, crezi că poți să fii un bun samaritean să îmi spui de unde pot lua ceva similar în Sibiu? Hai că poate cîștigă roșii, și îmi asum o lună de pitici roșii pe creier...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu are din pacate inghetata. si tot din pacate prin zona noastra nu prea cred sa gasesti. ma pregatesc intens cu retete de pe net. o sa vedem ce iasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha... mă pui la treabă cu alte cuvinte... :)Şi eu care sînt departe de varianta clasică de femeie la cratiţă...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi cer scuze draga mea, dar nu m-am putut abtine sa nu rad in hohote. Stiu acest umor absurd al romanului care a stat mai mult prin alte tari... daca Arin nu se imbolnavea nu aveai cum sa traiesti astfel de momente pe cat de absurde pe atat de inevitabile in Romania. Sper ca stati mai bine cu sanatatea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine că ai rîs, asta era și intenția, să fac haz de un episod "normal" la noi. Sîntem mai bine, ne luăm cuminți medicamentele și parcă mi s-a mai dezumfat gălușca din gît. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena