Babele

Baba mea este foarte nehotărîtă, așa cum îi stă bine uneia aleasă de mine... ar trebui să îmi semene, nu?! Un pic de soare, un pic de nori, bine măcar că nu plouă... De ani de zile am baba în 7, zic eu că ar fi cifra mea. Și pentru că într-unul din momentele însorite am scos nasul în grădină, să vedeți și voi un pic de primăvară...
Mă laud eu cu floricelele mele, fiți siguri că, pe măsură ce vor înflori... blog-ul respectiv se va transforma în grădină botanică... ei, nici chiar așa, dar vor fi floricele pe cîmpii... hai să le-adunați copii (asta nu prea, că fac urît!)...
Aaa... și pînă nu uit... am fost să vizitez locuința aricilor și nu sînt acolo...!!! Știe cineva ce fac aricii iarna și cînd ar trebui să fie la locul lor?

Comentarii

  1. 7...cifra fatidica :)) pacat ca azi nu e asa insorit afara. Sau poate nu se vede de la mine din cartier unde inca e iarna (Valea Aurie...si subliniez AURIE). Fa-ma sa-nteleg: aricii sunt ai tai, in ograda ta? atunci cum se face ce nu stii unde sunt? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' de ce la tine în cartier e iarnă, cum, Valea aia Aurie nu își respectă numele?
    Și aricii or fi ei ai mei, în ograda mea, dar să fiu albastră dacă știu pe unde bîntuie! Și-au luat lumea în cap cu iarna asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai vazut ce baba faina am avut? 7-le asta nu ma dezamageste niciodata. o sa avem un an misto

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu o țin cu 7-le înainte. Să ni se arate anul ăla mișto! Cînd mă uit acum afară mă felicit și eu pentru baba mea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena