And the winner is...

Uite că s-a încheiat și sondajul respectiv, animat foarte în ultimele lui ore... Nu pot să neg că mă bucur că îmi voi putea păstra culoarea piticilor proprii de pe creier. Vă mulțumesc tuturor celor care au votat pentru că v-ați jucat alături de mine... și nu fiți supărați în caz că nu a ieșit varianta proprie... în fond, fiecare este liber să își coloreze piticii după bunul plac...
Există și alte variante de culori, transmise prin alte mijloace de comunicare internautice... vi le înșir și pe acelea... Piticii mai pot fi: transparenți, multicolori, mov, galben-verzui, cenușii-pămîntii...
Știu că este vizibil pe site rezultatul sondajului, îl mai afișez și eu o dată aici, cei care pricep de ce procentele adunate dau 97% sînt invitați să ne explice și nouă, mie și celorlalți care au mari nedumeriri în legătură cu asta.
albastru 124 (47%)
roșu 106 (40%)
verde 18 (6%)
altă culoare 9 (3%)
nu mă interesează 5 (1%)
Voturi până acum: 262 Sondaj încheiat
P.S. De unde rezultă că există o legătură directă între vopsitul părului și înmulțirea sinapselor... ce m-am prins eu cît timp îmi aplicam vopseaua pe păr, adică acum 10 minute? Nu dă 100% pentru că nu sînt afișate zecimalele... Evrika! Am refăcut calculele și luînd doar primele două zecimale, adunate îmi dau 99,97%, restul stă evident în zecimalele pe care nu le-am mai scris. So... rezultatul mai exact ar fi:
albastru 124 (47,32%)
roșu 106 (40,45%)
verde 18 (6,87%)
altă culoare 9 (3,43%)
nu mă interesează 5 (1,90%)

P.S. Nu înţeleg ce se întîmplă, astăzi mi se afişează a treia variantă de rezultate, oricum în toate cele trei au cîştigat albaştrii. Nu mai schimb acum ce am scris mai sus, nu diferă foarte mult:

Albastru - 117 (46%)
Roșu - 103 (41%)
Verde - 17 (6%)
Altă culoare - 8 (3%)
Nu mă interesează - 5 (2%)

Voturi - 250

Comentarii

  1. Și gata...s-a încheiat sondajul. După cum am mai spus, nu e nevoie de niciun comentariu. Piticii sunt albastri!Și,ca să vă conving și pe voi, cei care ați votat piticii roșii sau pe cei verzi, o să postez o poezie care îmi este dedicată și care a fost scrisă în urma unui weekend de iarnă petrecut la Bran, weekend în care a luat naștere toată povestea asta cu simpaticii pitici albaștri.
    http://agonia.ro/index.php/poetry/1758799/clandestin

    P.S Sună foarte bine să spui că ai ''pitici albaștri''.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie chiar mi-ar fi fost greu să spun că am "pitici roşii" pe creier... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar daca nu s-a obtinut majoritate absoluta, nu se organizeaza si un al doilea tur de scrutin? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, eu cred că ne putem mulţumi cu unul singur... nu fii tristă acum pentru piticii roşii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Triiista?? Eu?? Absolut deloc!! La cat de distractiv a fost concursul numai trista n-as putea fi...mai ales ca si-a atins si scopul: acela de a demonstra ca nu toti piticii din lume sunt albastri :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Valuri de maci

Guest post: Ferma animalelor 2

Anotimpurile și igiena